Re-descopera

Intre 0 si 1 sunt o infinitate de numere. Trebuie doar sa crezi ca exista real.

duminică, 3 aprilie 2011

Genial

Am furat-o de la Paul Radu Mircescu (Mircea ...)
Oferta BMW second-hand.

Antisemit

"Urasc minoritatile. Ii urasc pe tigani pentru ca-mi fura gainile din curte si pe deasupra mai au si un miros urat. Ii urasc pe unguri pentru ca vor sa-mi fure identitatea nationala. Ii urasc pe evrei pentru ca o facea si Hitler. Ii urasc pe lipoveni din cauza ca nu vor nici in ruptul capului sa ne respecte traditiile. Ii urasc pe toti pentru ca sunt minoritati in tara mea si nu-mi place ca vor sa-si impuna punctul de vedere.
Tocmai din aceasta cauza m-am decis sa plec in Italia, Spania sau Germania. Acolo sunt respectat de autoritatile tarii, imi e luata in seama parerea si ma simt bine intre ceilalti romani emigrati. Pentru ca suntem toti o ... minoritate."

Gandire tipic romaneasca. Romanul in general priveste situatia dintr-un singur unghi. Fie ca o face din postura angajatului care se simte exploatat de patron, fie ca e angajatorul care se plange ca e furat de angajati, fie ca e medicul care se considera desconsiderat (interasant, nu?) de sistem, fie ca e pacientul care se simte conditonat de medic si asa mai departe. Nu e niciodata tarziu sa descoperim empatia sociala.