Re-descopera

Intre 0 si 1 sunt o infinitate de numere. Trebuie doar sa crezi ca exista real.

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Un exemplu pentru Romania

Calatorind spre Italia (destul de des), am decis sa filmez autostrazile strainilor cu scopul de a face o comparatie intre "cum e la ei si cum e la noi". Au iesit patru compilatii pe care va invit sa le vizualizati mai jos:



Efectul Axe

Iata o reclama care a rulat multi ani prin toata Europa, avand pe fundal aceeasi melodie (din ce am inteles in comenturi ar fi vorba de "Thierry Fauchard and Alain Plumauzille - L'Ascenceur"). Mai jos sunt cateva versiuni, toate la fel de incitante (desi pare amuzant, finalul e mereu libidinos):


Cerceteaza si nu crede!

Va plac filmele care incearca sa raspunda unor enigme legate de locul nostru in Univers? Cum am ajuns pe Pamant, de unde am ajuns, cine ne-a creat, cine ne controleaza, ne controleaza cineva, exista sau nu exista Dumnezeu?... Alaturi de filme care au spart box office-ul (Matrix, MIB - scena finala, unde regizorul incearca sa ne arate cat de mici suntem)

va recomand inca trei realizari (de exceptie, in opinia mea), care or sa va faca sa reflectati mai mult asupra realitatii inconjuratoare. Ordinea e aleatorie.
1.The Thirteenth Floor (1999)

2.The nines (2007)

3.Dark city (1998)

PS: Avand in vedere ca filme de acest gen sunt o gramada, astept si alte propuneri!

Prima postare...

Va plac reclamele? Daca sunteti reclamofili (dati un search pe google si o sa aflati ca tocmai am inventat un cuvant pe care trebuie sa va fie lesne sa-l intelegeti, altfel apasati pe X-ul din dreapta de sus si parasiti-mi blogul) trebuie sa va fi intrebat macar uneori ce melodii sunt pe fundal. De azi inainte o sa incercam sa descoperim impreuna atat reclamele cat si coloanele lor sonore.

Incep cu o reclama la "Peugeot 206 plus" (varianta italiana - din pacate la varianta ce ruleaza in Romania nu gasesc nici spotul si nici melodia pe internet)

care are pe fundal Santogold cu "Say aha"