Re-descopera

Intre 0 si 1 sunt o infinitate de numere. Trebuie doar sa crezi ca exista real.

vineri, 4 martie 2011

Frantuzoaice

Niciodata nu am considerat ca Franta e un popor cu femei frumoase. Legat de senzualitate... e alta poveste. Nu stiu cat de senzuale sunt fetele de mai jos, dar sunt intr-adevar sexy. Videoclipurile care urmeaza pot raspunde (la un nivel destul de superficial ce-i drept) la intrebarea "De ce-mi plac frantuzoaicele?":
Alizee. Am crescut odata cu ea, fiind bombardat pe MCM de primul ei single (Moi Lolita). Clipul de mai jos e mai recent si mai...

Kate Ryan. Voyage, voyage suna inca in timpanele multora. Mai jos e single-ul "Ella, elle l'a"

Laetitia Casta. Canta, defileaza, joaca in filme, etc. Mai jos pozeaza. In Africa:

Cerc vicios

Lenea. Un om lenes nu munceste (indeajuns), asadar nu are productivitate. Asta-i motivul pentru care traieste in saracie.
Saracia. Pentru ca e sarac, nu cheltuie. De multe ori nu cheltuie nici atunci cand e cazul. Asta-i motivul pentru care ajunge sa fie si zgarcit.
Zgarcenia. Pentru ca e zgarcit, nu e dispus sa ofere mai nimic. Nici macar disponibilitatea pentru munca. E lenes.
Lenea. ...

Comic?

Adevarul in gluma se spune. George Carlin a fost un comic american care facea asta. Vorbea despre o serie de subiecte sensibile, in gluma. Tot in gluma reusea sa si argumenteze.
Aici vorbeste despre legatura dintre americani si razboi.

...despre interventia omului asupra naturii:

Desi pe multi s-ar putea sa-i supere...vorbeste si despre religie:


Si George Carlin are propriul sau manifest. La fel ca si Mircea Badea. E interesant cum poti iti poate fi influentata si mai apoi modelata gandirea de catre personaje publice, cum sunt ei.